P29-Fit 4 Life: Επίσκεψη στον ΣΟΧΤ – Γνωριμία με το άθλημα της αναρρίχησης

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+, “Fit 4 Life”, την Δευτέρα 6/2/2023, επισκεφτήκαμε τον Σύλλογο Ορειβασίας, Χιονοδρομίας του Ν. Τρικάλων (ΣΟΧΤ) στις εγκαταστάσεις του στον Μύλο Ματσόπουλου για να γνωρίσουν οι μαθητές/-τριές μας το άθλημα της αναρρίχησης.

Η ενασχόληση με οποιοδήποτε άθλημα μόνο καλό μπορεί να κάνει στα παιδιά μας εφόσον μπορεί να διαπλάσει το σώμα τους αλλά και τον χαρακτήρα τους, μαθαίνοντάς τους να είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο, να ακολουθούν κανόνες, να συνεργάζονται, να διασκεδάζουν.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες του συλλόγου, αλλά και να εξασκηθούν στην Κλειστή Αναρριχητική Πίστα με την ποικιλία αναρριχητικών επιφανειών που διαθέτει.

Ευχαριστούμε πολύ την πρόεδρο του συλλόγου, κ. Μαργαρίτη Γιώτα που με προθυμία μας υποδέχτηκε στον χώρο καθώς και την κ. Χριστίνα Κιούκη, προπονήτρια αναρρίχησης, που με τόση υπομονή και υπευθυνότητα βοήθησαν τους μαθητές/-τριες να δοκιμάσουν διάφορες πίστες, να μάθουν βασικές αναρριχητικές τεχνικές και τεχνικές ασφάλισης.

Η υπεύθυνη υλοποίησης του έργου

Μαγαλιού Καλλιόπη (ΠΕ86)

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

https://youtu.be/HeJbrfiDoiE