Κοινή εκδήλωση 3ου και 9ου Γυμνασίου Τρικάλων με θέμα “Σχολείο & Οικογένεια”

Οι Διευθύνσεις του 3ου και του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων και οι αντίστοιχοι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα:

“Σχολείο & Οικογένεια: Συνοδοιπόροι και όχι αντίπαλοι”

Την Πέμπτη 11 Απριλίου και ώρα 7 μ.μ. στο Μουσείο Τσιτσάνη

Εισηγητές στην εκδήλωση είναι:

η κ. Γεωργία-Κων/ντία Καραγιάννη,  Σύμβουλος Εκπαίδευσης, Παιδαγωγικά Υπεύθυνη των 3ου & 9ου Γυμνασίων Τρικάλων,  με θέμα: «Οικογένεια και σχολείο: οικοδομώντας σχέσεις εμπιστοσύνης

και  ο κ. Ευάγγελος-Βασίλειος Καταραχιάς, Αστυνόμος Α΄, Αξιωματικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Τρικάλων, με θέμα: «Οι κίνδυνοι του διαδικτύου- παραβατικότητα ανηλίκων και ενδοσχολικός εκφοβισμός

15ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος “Θανάσης Σταμόπουλος”

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Τρικάλων συγχαίρουν θερμά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που έλαβαν μέρος στον αγώνα των 5χλμ, στα πλαίσια της 15ης διοργάνωσης του Διεθνούς Ημιμαραθωνίου “Θανάσης Σταμόπουλος” που έγινε στην πόλη μας στις 10 Μαρτίου 2024.

Υπεύθυνη καθηγήτρια:Τριμίντζιου Αναστασία – ΠΕ79.01

Αγιασμός του 3ου Γυμνασίου Τρικάλων

Την Πέμπτη, 28/9/2023, στις 9:00 π.μ. τελέστηκε στο σχολείο μας ο  Αγιασμός για το σχολικό έτος 2023-2024, από κοινού με το  9ο  Γυμνάσιο Τρικάλων, παρουσία και του Δημάρχου Τρικκαίων, κ. Σακκά Νικολάου.

Χαιρετισμούς στους μαθητές και εκπαιδευτικούς απηύθυναν οι Διευθυντές των δύο σχολείων, κ. Κόκκαλης Θωμάς και κ. Ηλιάδη Αμαλία,  ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Σακκάς Νικόλαος,  ο εκπρόσωπος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου, κ. Ατούν Αναστ., καθώς και ο πρώην Διευθυντής του σχολείου μας, κ. Γκούτας Κων/νος και διαβάστηκαν μηνύματα για καλή σχολική χρονιά. Ακολούθησε διανομή βιβλίων και το υπόλοιπο πρόγραμμα του σχολείου.

Η Διεύθυνση του σχολείου και ο Σύλλογος διδασκόντων εύχονται σε όλους :

«Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά με υγεία και δύναμη !».

16η Μαθητική Αθλητική Συνάντηση-Εκπαιδευτήρια “ΑΘΗΝΑ”

Η ομάδα ποδοσφαίρου των αγοριών και η ομάδα βόλεϊ των κοριτσιών κατέκτησαν την 1η θέση στην 16η μαθητική αθλητική συνάντηση που διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτήρια “ΑΘΗΝΑ” στο αθλητικό κέντρο ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ. Στην συνάντηση αυτή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30/5/2023 συμμετείχαν όλα τα Γυμνάσια της πόλης των Τρικάλων. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και όλες τους/τις μαθητές/-τριες του σχολείου μας καθώς και στον προπονητή των ομάδων καθηγητή Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κ. Πατσιάνη Ηλία(ΠΕ11).

Τέμπη !

Συγκινημένοι οι μαθητές και μαθήτριες του 3ου Γυμνασίου Τρικάλων, σχημάτισαν με τις σχολικές τους τσάντες το δικό τους μήνυμα για το δυστύχημα στα Τέμπη, συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος.

Εξέφρασαν με αυτό τον τρόπο τη βαθιά θλίψη όλων μας και έστειλαν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τους αδικοχαμένους νεκρούς του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών.

O Θε-ΤΑΛΩΣ συναντά τα e-trikala

Μια γιορτή δημιουργίας και ψηφιακών δεξιοτήτων για μαθητές/τριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου ανθρωπιστικές και θετικές επιστήμες συναντούν την εκπαιδευτική ρομποτική, τις εφαρμογές STEAM, τα εικαστικά, τη μουσική, την αστρονομία, τις θετικές επιστήμες και τις τέχνες.

https://srv-dide.tri.sch.gr/thetalos/

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στον παραπάνω σύνδεσμο

Εκλογές νέου συμβουλίου Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/-τριών του 3ου Γυμνασίου Τρικάλων να προσέλθουν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας την Πέμπτη 13/10/2022 και ώρα 5.30 μ.μ. για την ανάδειξη νέου συμβουλίου.

Η συνδρομή για το σχολικό έτος 2022-23 είναι 5 ευρώ για κάθε οικογένεια και τα χρήματα θα προσκομίσουν οι μαθητές και μαθήτριες στη Διεύθυνση του σχολείου έως την Δευτέρα 10/10/2022.