Πληροφορική Γ’ τάξης Γενικού Λυκείου (Τεχνολογική Κατεύθυνση)

Προτείνεται στους μαθητές της Γ’ τάξης Γενικού Λυκείου Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, για το μάθημα “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ” (Α.Ε.Π.Π.) αλλά και στους αποφοίτους που θα ξαναδώσουν Πανελλαδικές Εισαγωγικές Εξετάσεις να επισκευθούν το web-site του ΚΕΠΛΗΝΕΤ Ν.Ηλείας στον παρακάτω σύνδεσμο: http://dide.ilei.sch.gr/keplinet/education/info-gel.php . Στην ιστοσελίδα αυτή θα βρείτε:

1. Όλα τα θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων από καταβολής μαθήματος (έτος 2000) έως και πέρυσι (έτος 2011), 42 συνολικά θέματα, για το Ημερήσιο Λύκειο(τακτικές και επαναληπτικές εξετάσεις) και το Εσπερινό (τακτικές και επαναληπτικές εξετάσεις) .

2. Την ύλη των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

3. Το Σχολικό βιβλίο και το Τετράδιο Μαθητή σε ηλεκτρονική μορφή (για download).

Προτείνουμε ειδικά στους μαθητές του 3ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων, που οι περισσότεροι υπήρξαν και μαθητές μας, να “κατεβάσουν” και να προσπαθήσουν να λύσουν τα θέματα των Πανελλαδικών των προηγούμενων ετών (ειδικά της τελευταίας 5-ετίας), είτε αυτά είναι Ημερησίου είτε Εσπερινού Λυκείου. Τα θέματα των Επαναληπτικών Εξετάσεων Ημερησίου Λυκείου θεωρούμε ότι είναι και “ελαφρώς” πιο δύσκολα από αυτά της τακτικής εξέτασης, πράγμα που σημαίνει ότι όποιος/α μπορεί και τα λύνει είναι σε πολύ καλό δρόμο. Τέλος και πάλι σας ευχόμαστε “ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ”.

ΔΗΜΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ (Εκπαιδευτικός Πληροφορικής – ΠΕ19)