ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Από το γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Τρικάλων ανακοινώνεται ότι στον πανελλήνιο διαγωνισμό ECOMOBILITY 2013-14, που διοργάνωσε ο Εθελοντικός Οργανισμός ECOCITY  για τη βιώσιμη κινητικότητα στις πόλεις, τα σχολεία της πόλης μας έλαβαν τις πιο σημαντικές διακρίσεις.

Συγκεκριμένα, το Βραβείο Καλύτερης Εργασίας για την Οικολογική Μετακίνηση απονεμήθηκε στην ομάδα μαθητών του 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ. Το έπαθλο για τη διάκριση αυτή είναι η συμμετοχή των μαθητών της ομάδας μαζί με την επιβλέπουσα καθηγήτρια του προγράμματος στην αποστολή του ECOCITY τον Ιούνιο στις Βρυξέλλες, όπου θα επισκεφθούν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τα γραφεία των δικτύων NGOs European Environmental Bureau και το Transport & Environment.

Επίσης, το 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ έλαβε Βραβείο Εικαστικής Έκφρασης και το ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ τον 1ο Ειδικό Έπαινο Εργασίας για τη δημιουργία του λογότυπου.

Η τόσο σημαντική αυτή επιτυχία αντανακλά σε όλα τα σχολεία της περιοχής μας, γιατί αποτελεί προϊόν ευγενούς άμιλλας μεταξύ των μαθητών, που έχει αναπτυχθεί με την εμπνευσμένη καθοδήγηση των καθηγητών τους. Τα παιδιά με τις προτάσεις τους παρουσιάζουν τρόπους αισθητικής αναβάθμισης της όψης της πόλης μας και επίλυσης προβλημάτων της καθημερινότητας.

Για τις πολλαπλές  αυτές διακρίσεις των σχολείων των Τρικάλων συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές και τους καθηγητές τους.