Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019

Την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκαν στο προαύλιο του σχολείου μας αθλητικές εκδηλώσεις, στα πλαίσια του  εορτασμού της   «6ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2019».

Με σύνθημα «Αγαπώ την Άθληση – Αγαπώ την Υγεία μου», κεντρικός στόχος της ημέρας ήταν η ενεργοποίηση των μαθητών/τριών για τη συμμετοχή τους σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις εντός του σχολείου, μέσω της ενημέρωσης για τα ευεργετικά οφέλη της άθλησης σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή, με στόχο την απόκτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής, όπως τόνισε και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κ. Πατσιάνης Ηλίας, στην ομιλία του με θέμα  «Άσκηση και Υγεία».

Στα πλαίσια αυτών των εκδηλώσεων οι μαθητές μας αθλήθηκαν με δραστηριότητες όπως βάδην και τρέξιμο στην αυλή του σχολείου και με  αγώνες βόλεϊ, μπάσκετ, ποδοσφαίρου, σε συνεργασία με τους μαθητές του 9ου Γυμνασίου.

Ιδιαίτερη ήταν η χαρά των μαθητών μας, καθώς είχαν την ευκαιρία  να παρακολουθήσουν μαθήματα βόλεϊ από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή πετοσφαίρισης κ. Γούλα Ευθύμιο και να παίξουν με την ομάδα μαθητών του.