Ευχές για τα Χριστούγεννα 2021

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ και Β΄ τάξης στο πλαίσιο του μαθήματος της Πληροφορικής δημιούργησαν Χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές και έγραψαν τα δικά τους μηνύματα στον τοίχο των ευχών με την εφαρμογή padlet.com.

Μ’ αυτό τον τρόπο εξέφρασαν την δημιουργικότητά τους και είχαν την ευκαιρία να ευχηθούν σε συμμαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς:

Καλά Χριστούγεννα με αγάπη και υγεία!

Χαρούμενο κι ευτυχισμένο το 2022 με ειρήνη για όλο τον κόσμο!

Τέλος, η ελπίδα να μας ξεχάσει ο κορονοϊός και να ζούμε χωρίς το φόβο που σκόρπισε η πανδημία εκφράστηκε στα μηνύματα που έστειλαν τα παιδιά μας!

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε τις δημιουργίες των μαθητών/-τριών μας

https://padlet.com/embed/zpaf0u9ooa0e66m3

Μαγαλιού Καλλιόπη

Καθηγήτρια Πληροφορικής

P8: Musical Wonderland – Μουσική Χώρα των Θαυμάτων

Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+/KA2: 2020-1-BG01-KA229-079075_6 “Fit 4 Life” που υλοποιεί το σχολείο μα, μαθητές του τμήματος Β5 τραγούδησαν τα κάλαντα Χριστουγέννων με την καθοδήγηση της καθηγήτριας μουσικής του σχολείου μας Κίτρου Ευαγγελίας.

Το βίντεο θα αποσταλεί στα συμμετέχοντα σχολεία του προγράμματος κι έτσι όλοι οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τα κάλαντα Χριστουγέννων του τόπου μας. Στο τέλος θα δημιουργηθεί ένα κοινό βίντεο με τα τραγούδια όλων των εταιρικών σχολείων το οποίο θα ανεβάσουμε στην ιστοσελίδα του έργου. Έτσι, όλοι οι μαθητές θα μπορούν να απολαύσουν μουσικές και τραγούδια από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες του έργου.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα των παιδιών και την καθηγήτριά τους. Ας μην ξεχνάμε ότι η μουσική ενώνει τον κόσμο! Χρόνια πολλά και Καλές Γιορτές σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας καθώς και στις οικογένειές τους.

Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό βίντεο.